Nieuws

De Vonk is de nieuwe naam van de Nicolaasschool!

Datum: 30 juni 2018

Vrijdag 29 juni vond het slotfeest van de Nicolaassschool plaats. De dag begon met een familiefietspuzzeltocht. Deze tocht eindigde bij Hofstede de Beug, waar de leerlingen zich konden vermaken op springkussens, waterglijbanen en in de boomgaard. DE dag is afgesloten met een heerlijke barbecue, dj en live muziek.

 

Tijdens dit slotfeest is ook de nieuwe naam van de Nicolaasschool bekend gemaakt: ‘De Vonk’.

Eind april hebben alle leerlingen, ouders en leerkrachten hun stem uitgebracht en de meerderheid stemde toen voor de naam ‘De Vonk’.

De naam is kort, krachtig en positief, en dat spreekt ons aan. Wij laten met deze naam zien dat we vanuit ons eigen enthousiasme het vonkje bij kinderen willen aanwakkeren om te vinden wat bij hen past en te worden wie ze zijn. We zijn een school vol mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat we, door het prikkelen van de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen, hen kunnen helpen ontdekken wie ze zijn en waar ze goed in zijn.

Bij de nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo. En dit logo werd tijdens het lied dat door de leerkrachten ten gehore werd gebracht onder luid applaus en gejuich onthuld!