Nieuws

Sinterklaasfeest

Datum: 4 december 2017

Op maandag 4 december was het dan eindelijk zover: Sinterklaas komt de Nicolaasschool bezoeken! Al vroeg in de ochtend kwamen de kinderen van de bovenbouw op school om prachtige surprises voor hun klasgenootjes of misschien wel de juf of meester in de klas te zetten.

Om half 9 kwamen alle kinderen op het schoolplein bij elkaar en werden er sinterklaasliedjes gezongen. En nog meer Sinterklaasliedjes gezongen… Hij zou toch wel komen?

 

   

Toen er nog een sinterklaaslied keihard werd gezongen, kwam piet eraan. We moesten stil zijn want Sinterklaas lag nog te slapen! Helaas was het daar al te laat voor…Sinterklaas kwam naar buiten in zijn ochtendjas en knuffel.

   

Gelukkig was Sinterklaas blij om alle vrolijke kinderen te zien en hij beloofde ons zich snel om te kleden. De kinderen werden vermaakt door de muziekpieten en toen kwam Sinterklaas weer netjes gewassen, aangekleed en met gepoetste tanden, terug op het schoolplein!

     

De kinderen van de onderbouw hebben in de klas bezoek gehad van Sinterklaas en zijn pieten. En natuurlijk werden ook de bovenbouwleerlingen niet vergeten. Daar werd aan het eind van de ochtend de boel in de klassen vermaakt met muziek en heel veel pepernoten!

Het was een gezellige ochtend, iedereen heeft genoten!